Loading...

Zorgverzekering Knegsel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Knegsel. Populaire keuzes zijn Achmea, OHRA, VGZ, Menzis, FBTO. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht deze bestaande polis bij jouw situatie? Via onze nuttige zorgvergelijker mag ook jij snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals o.a. osteopathie plus beweegzorg. Overstappen van polis is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering op maat is nogal ingewikkeld. Termen als Mantelzorg en Eigen risico zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of inTwente tot aan DSW en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een geschikte polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van onze zorgvergelijker detecteer je vlug en moeiteloos een duidelijke verzekering die klopt met alle zorgwensen. Kom je er niet uit? Op onze website tref je praktische specificaties met betrekking tot de eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Jaarsveld zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Knegsel? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De kostprijs komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – zoek je binnen 1 minuut welke verzekering de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is vaak een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-knegsel


Veel gekozen zorgpolis in Knegsel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Heerde afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Verderop bekijk je belangrijke variabelen die jou verder op weg helpen. Via deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Cerebrovasculair accident of Drukpijn, echter ook Paratuberculose en Syndroom van Down. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra module voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Eersel) of via een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Knegsel?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Knegsel of ergens in de buurt. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via internet. Hierna bekijk je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (o.a. twaalf behandelingen).
 7. Bepaal de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. VGZ vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Knegsel?

De basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Knegsel. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Lees de condities van jouw huidige verzekering en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website bekijk je een paar populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Knegsel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Knegsel. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Knegsel? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Knegsel moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog een aantal verschillende types zorg in de streek Eersel. Onder andere: podotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek en audicien, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ik of ONVZ. Bestudeer de voorwaarden van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgverzekering Preventief consult.

Verzekeringskantoor in Knegsel

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak inzake een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Knegsel. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur bekijkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Knegsel