Loading...

Zorgverzekering Kloosterzande Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Kloosterzande. Bijvoorbeeld naar Menzis, Achmea, OHRA, VGZ, FBTO. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Matcht jouw geldende polis nog met jouw situatie? Aan de hand van een scherpe zorgvergelijker kan jij direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende zekerheden als bijv. tandarts en tandarts. Overstappen van verzekeraar is razendsnel geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is redelijk complex. Aspecten zoals Solidariteit en Medische selectie komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of Menzis tot o.a. DSW en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een geschikte verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels de zorgvergelijker detecteer je snel en eenvoudig een goede verzekering die matcht met je zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina tref je handige specificaties over de eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Itens zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Kloosterzande? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De laagste premie verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – en de speciale filters – zoek jij supersnel welke verzekering voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-kloosterzande


De beste zorgpolis in Kloosterzande?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Heemstede afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Op deze site ontdek je betekenisvolle begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor bijvoorbeeld Brughoektumor of Dermatofyt, echter ook Leukemie en Syndroom van Sotos. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, je gemeente (Hulst) of juist een vereniging. Het voordeel is een voordelige premie (korting van 5-10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kloosterzande?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Kloosterzande of in een omliggende plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker online. Op deze pagina tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 6 keer).
 7. Beslis over de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. United Consumers vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Kloosterzande?

De basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Kloosterzande. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen en tevens Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie. Bekijk de kleine letters van je huidige polis om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website check jij enige gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Kloosterzande wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kloosterzande. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Kloosterzande? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Kloosterzande moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er vele zorginstanties in en rondom Hulst. Neem nou diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, logopedie en plastische chirurgie, haptonomie, audicien, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij CZdirect en PMA. Check de afspraken van de polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Preventie buitenland.

Verzekeringskantoor in Kloosterzande

Prefereer jij een persoonlijke afspraak inzake de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Kloosterzande. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige kijkt naar je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kloosterzande