Loading...

Zorgverzekering Kloetinge Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Kloetinge. Dit kan o.a. naar OHRA, VGZ, Achmea, CZ, Menzis. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt jouw afgesloten polis met jouw omstandigheden? Geholpen door deze praktische zorgvergelijker kun je rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende zekerheden als bijv. manuele therapie + medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best niet makkelijk. Termen als Wet BIG + Tweedelijnszorg komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of Kiemer tot bijvoorbeeld Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels een zorgvergelijker achterhaal je direct en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met alle zorgwensen. Meer info? Hier check jij praktische gegevens over de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Ingber zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Kloetinge? De kosten van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door onze vergelijker – met uitgebreide functies – zoek jij supersnel welke polis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-kloetinge


Betrouwbare zorgpolis in Kloetinge?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Heelsum afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Hieronder bekijk je betekenisvolle variabelen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Dengue of Efebofilie, maar ook Netelroos en Prodromale fase. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (de max is €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Goes) of wellicht een onderwijsinstelling. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kloetinge?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Kloetinge of omgeving. Echter, het kan nog sneller en duidelijker online. Onderstaand bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld twaalf per jaar).
 7. Kies een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Promovendum vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Kloetinge?

Het basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Kloetinge. Op die manier worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Ergotherapie. Lees de algemene voorwaarden van jouw huidige polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Hieronder tref je enkele algemene zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Kloetinge wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: inspecteer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Kloetinge. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Kloetinge? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Kloetinge moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog meerdere soorten zorg in de regio Goes. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, logopedie, diëtetiek maar ook plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, apotheek. De vergoedingen zijn erg wisselend bij C4Me of Zorg en Zekerheid. Bekijk de dekking van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Poliklinische bevalling zonder medische noodzaak.

Verzekeringskantoor in Kloetinge

Wil je het liefstface to face contact omtrent een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Kloetinge. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider checkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kloetinge