Loading...

Zorgverzekering Klimmen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Klimmen. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, CZ, FBTO, Achmea, Menzis. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht jouw afgesloten dekking met jouw omstandigheden? Via de nuttige zorgvergelijker kun jij direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen als homeopathie plus kraamzorg. De overstap is binnen mum van tijd gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is redelijk frustrerend. Begrippen als Eerstelijns zorg of Polisvoorwaarden zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of PMA tot aan DSW en ZieZo. Hoe vind ik een passende polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door deze zorgvergelijker tref je gelijk en moeiteloos een geschikte verzekering die aansluit op alle wensen. Is het lastig? Hier spot jij handige details met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Indijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Klimmen? De kosten van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – inclusief handige filters – zoek jij direct welke polis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-klimmen


Populaire zorgpolis in Klimmen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze aanbieders met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Heel afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Univé, United Consumers, Bewuzt. Op deze site vind je nuttige onderdelen waar je zeker op moet letten. Met deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor onder andere Churg-Strauss-syndroom of Keelontsteking, maar ook Meningeoom en Watervrees. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (niet meer dan €500). Het voordeel is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Voerendaal) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Klimmen?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Klimmen of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker online. Hierna bekijk je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Pro Life vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Klimmen?

Het basispakket betaalt veel voorkomende zorgkosten in Klimmen. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis maar ook Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Lees de polisvoorwaarden van de huidige modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Verderop tref jij een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Klimmen wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: inventariseer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Klimmen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Klimmen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Klimmen zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Daarnaast zijn er allerlei verschillende types zorg in de regio Voerendaal. Neem nou kraamzorg, ergotherapie, logopedie, podotherapie en ook psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, audicien, stoppen met roken. De vergoedingen zijn erg wisselend bij De Amersfoortse of Salland. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Podozolen.

Verzekeringskantoor in Klimmen

Houd jij van een persoonlijke afspraak ten aanzien van je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Klimmen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bekijkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Klimmen