Loading...

Zorgverzekering Kessel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Kessel. Veel gekozen partijen zijn VGZ, OHRA, CZ, FBTO, Menzis. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past deze huidige verzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van onze scherpe zorgvergelijker kan jij gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals anticonceptie of epilatie. Overstappen van polis is razendsnel geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een passende zorgverzekering is redelijk frustrerend. Termen als Overstapservice + Polisvoorwaarden zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of Ohra tot bijv. CZdirect en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij deze zorgvergelijker vind je gelijk en probleemloos een voordelige verzekering die overeenkomt met de zorgwensen. Meer info? Op deze pagina lees je handige gegevens aangaande de naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Idskenhuizen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Kessel? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – tref je snel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-kessel


Populaire zorgpolis in Kessel?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Hasselt afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Op deze site tref je veel besproken variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor onder andere Builenpest of Difterie, echter ook Miliaria rubra en Verziendheid. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Peel en Maas) of soms een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kessel?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Kessel of in een omliggende plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler d.m.v. internet. Hierna bekijk je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. zes keer).
 7. Selecteer de uitkering t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is De Goudse vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Kessel?

Jouw basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Kessel. Hiermee staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts. Echter ook Logopedie, Wijkverpleging, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Controleer de voorwaarden van je huidige dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar tref jij een aantal gangbare zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Kessel wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: loop na of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Kessel. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Kessel? Lenzen of brillen worden niet betaald uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Kessel is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er meerdere zorgbedrijven in de regio Peel en Maas. Zoals ergotherapie, logopedie, podotherapie, kraamzorg of ook stoppen met roken, haptonomie, apotheek, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Avéro Achmea of Promovendum. Bestudeer de dekking van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Persoonlijke gezondheidscheck.

Verzekeringskantoor in Kessel

Wil je het liefstpersoonlijk contact t.a.v. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Kessel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige kijkt naar je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kessel