Loading...

Zorgverzekering Kerkwerve Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Kerkwerve. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, OHRA, FBTO, VGZ. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt de bestaande verzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van de praktische zorgvergelijker kun je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen als vergoeding bril en contactlenzen plus alternatieve geneesmiddelen. De overstap is echt zo geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Begrippen als Tandartsverzekering of Verzekeringsplicht zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van CZ of PNOZorg tot aan De Friesland en Zekur. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van de zorgvergelijker tref je vlug en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die matcht met je individuele wensen. Problemen? Hier lees jij nuttige specificaties ten aanzien van restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Idaerd zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Kerkwerve? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je al veel besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. Het tarief wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – met handige zoekfuncties – zoek jij snel welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Besured is doorgaans een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-kerkwerve


Populaire zorgpolis in Kerkwerve?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Haskerdijken afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, United Consumers, Univé, Interpolis. Hieronder ontdek je cruciale onderdelen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Dementia praecox of Dwergfactor, echter ook Lyme-ziekte en Sociale fobie. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, een gemeente (Schouwen-Duiveland) of via een onderwijsinstelling. Je krijgt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kerkwerve?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Kerkwerve of in deze buurt. Echter, je doet dit veel rapper en eenvoudiger via internet. Hierna vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn negen keer).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn FBTO vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Kerkwerve?

De basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Kerkwerve. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van je huidige dekking om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina spot jij meerdere algemene zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Kerkwerve is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: loop na of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Kerkwerve. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Kerkwerve? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Kerkwerve moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere soorten zorg in de gemeente Schouwen-Duiveland. Neem nou logopedie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek of haptonomie, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Kiemer en ZieZo. Bekijk de kleine lettertjes van je polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Periodieke controle.

Verzekeringskantoor in Kerkwerve

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek met betrekking tot je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kerkwerve. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider checkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kerkwerve