Loading...

Zorgverzekering Kerkdriel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Kerkdriel. Bijvoorbeeld naar Achmea, Menzis, OHRA, VGZ, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Past jouw geldende verzekering bij jouw situatie? Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker kun je rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld brillen en lenzen + medische hulp buitenland. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is vaak moeilijk. Termen als Solidariteit + Eigen risico zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of National Academic tot bijv. Delta Lloyd en Salland. Hoe vind ik een voordelige aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij een zorgvergelijker detecteer je gelijk en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die matcht met je zorgwensen. Meer info? Op onze website check je nuttige adviezen met betrekking tot de restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico. Lees ook alles over Hunsel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Kerkdriel? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de vergelijk module – met bruikbare filters – check jij direct welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-kerkdriel


Populaire zorgpolis in Kerkdriel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Harreveld afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Hieronder bekijk je belangrijke begrippen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Abces of Fragiele-X-syndroom, echter ook Plekjes van Fordyce en Rett-syndroom. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (maximaal €500). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, een gemeente (Maasdriel) of soms een opleiding. Je ontvangt een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kerkdriel?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Kerkdriel of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker op internet. Onderstaand bekijk je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Delta Lloyd vergoedingen) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Kerkdriel?

Het basispakket betaalt veel zorgkosten in Kerkdriel. Zo ben je standaard verzekerd voor zaken als Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist en tevens Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de kleine letters van de huidige verzekering en controleer wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna vind jij enkele vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Kerkdriel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Kerkdriel. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Kerkdriel? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Kerkdriel moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstellingen in de gemeente Maasdriel. Denk aan: podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, logopedie en haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Avéro Achmea en PNOZorg. Bekijk de voorwaarden van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Patiëntenvereniging.

Verzekeringskantoor in Kerkdriel

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact inzake een zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kerkdriel. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kerkdriel