Loading...

Zorgverzekering Kekerdom Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Kekerdom. Bijvoorbeeld naar VGZ, Achmea, OHRA, Menzis, CZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht jouw geldende polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van deze handige zorgvergelijker kan jij direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen als alternatieve geneesmiddelen + preventieve zorg. Het overstappen is binnen 2 minuten geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk lastig. Termen als Natura zorgverzekering + Aanvullende verzekering vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van De Amersfoortse of National Academic tot De Friesland en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker achterhaal je direct en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die aansluit op je wensen. Problemen? Hier spot je makkelijke informatie aangaande de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Hulst zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Kekerdom? De tarieven van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk je snel welke assuradeur de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Anderzorg, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-kekerdom


Betrouwbare zorgpolis in Kekerdom?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Harkstede afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over een aantal variabelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor bijvoorbeeld Beelddenken of Hoest, en tevens voor bijv. Mastocytose en Pyromanie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra polis voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Ubbergen) of juist een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kekerdom?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Kekerdom of in een omliggende plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Onderstaand vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 6 keer).
 7. Bepaal de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn C4Me vergoedingen) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Kekerdom?

Jouw basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Kekerdom. Zo staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Check de kleine letters van je huidige verzekeraar en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Hieronder vind jij een aantal gangbare zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Kekerdom wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: check even of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Kekerdom. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Kekerdom? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Kekerdom is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Ook vind je meerdere zorgbedrijven in de regio Ubbergen. Zoals podotherapie, ergotherapie, logopedie, kraamzorg maar ook apotheek, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij CZdirect of Zilveren Kruis. Check de dekking van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Palliatieve terminale zorg in een hospice.

Verzekeringskantoor in Kekerdom

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak t.a.v. de zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kekerdom. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bekijkt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kekerdom