Loading...

Zorgverzekering Kedichem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Kedichem. Veel gekozen partijen zijn CZ, Achmea, VGZ, Menzis, OHRA. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht de afgesloten polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze praktische zorgvergelijker kun jij nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden als ergotherapie / dieetadvies. Overstappen van aanbieder is razendsnel afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Zaken als Niet-gecontracteerde zorg of Zorgpolis vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Ohra tot bijv. Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een voordelige verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door de zorgvergelijker tref je snel en gemakkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina lees je nuttige informatie ten aanzien van basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Hulsel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Kedichem? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De kostprijs komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-kedichem


Betrouwbare zorgpolis in Kedichem?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Haringhuizen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Op deze site bekijk je veel besproken variabelen die van belang zijn. Met deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Ailurofobie of Hemopyrrollactamurie, en tevens voor bijv. Obstructief Slaapapneu-syndroom en Ziekte van Brill-Zinsser. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (maximaal €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Leerdam) of mogelijk een opleiding. Je krijgt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kedichem?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Kedichem of in een omliggende plaats. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker op internet. Onderstaand check je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere zes stuks per jaar).
 7. Kies een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld Besured vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Kedichem?

De basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Kedichem. Hiermee worden kosten gedekt van o.a. Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Check de algemene voorwaarden van de huidige polis om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hieronder lees je meerdere veel voorkomende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Kedichem wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: trek even na of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Kedichem. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Kedichem? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Kedichem moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorginstellingen in de regio Leerdam. Onder andere: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie of ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, haptonomie, audicien. De financiële compensaties wisselen nogal bij AnderZorg of Univé. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Overige Psychische Zorgverlening.

Verzekeringskantoor in Kedichem

Wil je het liefstface to face contact m.b.t. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Kedichem. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur inventariseert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kedichem