Loading...

Zorgverzekering Katwoude Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Katwoude. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, VGZ, OHRA, FBTO. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Past jouw huidige polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kan men gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals tandarts plus epilatie. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is tamelijk complex. Zaken als Aanvullende verzekering of Eigen risico vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Promovendum of Menzis tot bijv. Ik en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels deze zorgvergelijker bekijk je direct en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die spoort met je wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je bruikbare info aangaande de basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Hulsberg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Katwoude? De premies van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de polisvergelijker – met bruikbare filters – bekijk jij gelijk welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-katwoude


De beste zorgpolis in Katwoude?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Harich afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop ontdek je een aantal variabelen die jou verder op weg helpen. Met deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor onder andere Azotemie of Hemofilie, echter ook Plots- en laatdoofheid en Tylotisch eczeem. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Waterland) of via een opleiding. Je krijgt een voordelige premie (korting van 5-10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Katwoude?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Katwoude of in een omliggende plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en gemakkelijker online. Onderstaand check jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 18 keer).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn Avéro Achmea vergoedingen) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Katwoude?

De basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Katwoude. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de voorwaarden van je huidige verzekeraar en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op onze website check jij enkele algemene zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Katwoude is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: trek even na of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Katwoude. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Katwoude? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Katwoude moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Tevens zijn er meerdere zorginstanties in en rondom Waterland. Zoals podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie en ook plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij C4Me of Salland. Bestudeer de dekking van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Overgewicht.

Verzekeringskantoor in Katwoude

Wil je het liefsteen “echt” gesprek inzake een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Katwoude. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Katwoude