Loading...

Zorgverzekering Kattendijke Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Kattendijke. Populaire keuzes zijn OHRA, FBTO, CZ, VGZ, Achmea. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht de bestaande zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van deze handige zorgvergelijker kun je gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen als bijv. geneesmiddelen plus oefentherapie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is tamelijk frustrerend. Begrippen als Woonlandpakket en Betalingsregeling vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Avéro Achmea of PNOZorg tot bijvoorbeeld FBTO en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een betrouwbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij de zorgvergelijker tref je direct en probleemloos een duidelijke verzekering die aansluit op je zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina bekijk jij praktische info met betrekking tot de basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Huizen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Kattendijke? De kosten van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met de zorgvergelijker – met bruikbare filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is vaak een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-kattendijke


Betrouwbare zorgpolis in Kattendijke?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Haren afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna tref je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Beroepseczeem of Desoriëntatie, echter ook Mysofobie en Stereotiepe-bewegingsstoornis. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (de max is €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, gemeente (Goes) of mogelijk een onderwijsinstelling. Het voordeel is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kattendijke?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Kattendijke of omgeving. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via internet. Hier check jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. achttien behandelingen).
 7. Bepaal de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is De Amersfoortse vergoedingen) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Kattendijke?

Het basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Kattendijke. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijv. Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Logopedie, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Bekijk de kleine letters van je actuele modules om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hieronder check jij een aantal gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Kattendijke wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: loop na of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Kattendijke. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Kattendijke? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Kattendijke zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog velerlei zorginstanties in de streek Goes. Neem nou diëtetiek, logopedie, ergotherapie, kraamzorg en ook audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Ik en Zilveren Kruis. Controleer de kleine lettertjes van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Overgangsconsulent.

Verzekeringskantoor in Kattendijke

Heb jij het liefst 1 op 1 contact aangaande een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kattendijke. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kattendijke