Loading...

Zorgverzekering Kapellebrug Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Kapellebrug. Populaire keuzes zijn OHRA, CZ, VGZ, Achmea, FBTO. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt jouw actuele dekking bij jouw situatie? Geholpen door deze handige zorgvergelijker kun jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld brillen en lenzen / beweegzorg. Overstappen van polis is razendsnel geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Termen als Zorgaanbieders en Spoedeisende zorg vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Avéro Achmea of Pro Life tot HEMA en VvAA. Hoe achterhaal ik een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van deze zorgvergelijker vind je snel en moeiteloos een voordelige verzekering die matcht met je individuele wensen. Meer info? Hier bekijk jij nuttige info met betrekking tot de naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Huis ter Heide zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Kapellebrug? De prijzen van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door de zorgvergelijker – en de speciale filters – zoek je binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, HEMA betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-kapellebrug


Meest gekozen zorgpolis in Kapellebrug?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Hardenberg afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Op deze site tref je veel besproken begrippen die van belang zijn. Met deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor aandoeningen als Bof of Drukpijn, en tevens voor bijv. Lage rugpijn en Ziekte van Waldenström. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (niet meer dan €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Hulst) of wellicht een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kapellebrug?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Kapellebrug of in een omliggende plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via het internet. Op deze pagina check jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. twaalf stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn Zilveren Kruis dekking) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Kapellebrug?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Kapellebrug. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen en tevens Logopedie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de kleine letters van je huidige verzekeraar om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Kapellebrug wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: inventariseer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kapellebrug. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Kapellebrug? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Kapellebrug zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er velerlei zorgbedrijven in en rondom Hulst. Onder andere: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, haptonomie. De dekkingen wisselen nogal bij HEMA of OZF. Bestudeer de dekking van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Orthopedische schoenen.

Verzekeringskantoor in Kapellebrug

Heb jij het liefst een “echt” gesprek aangaande de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kapellebrug. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist checkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kapellebrug