Loading...

Zorgverzekering Kantens Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Kantens. Bijvoorbeeld naar VGZ, FBTO, CZ, Menzis, Achmea. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht deze bestaande polis met jouw behoeften? Via deze innovatieve zorgvergelijker kun jij direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld opticien of gezinsplanning. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is nogal moeilijk. Begrippen als Zorgpolis + Aanvullende zorg komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of ONVZ tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en ZieZo. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via de zorgvergelijker detecteer je vlug en moeiteloos een voordelige verzekering die overeenkomt met alle individuele wensen. Is het lastig? Op onze website lees jij bruikbare specificaties ten aanzien van restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Houtigehage zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Kantens? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – inclusief handige filters – check je snel welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, Promovendum, HEMA is vaak een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-kantens


Meest gekozen zorgpolis in Kantens?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Hapert afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Hieronder lees je meer over cruciale begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor aandoeningen als Brueghelsyndroom of Keelontsteking, echter ook Paranoïde schizofrenie en Russofobie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (maximaal €500). Je profiteert van een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Eemsmond) of via een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kantens?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Kantens of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler d.m.v. internet. Op deze pagina check jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 27 keer).
 7. Bepaal een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. VvAA dekking) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Kantens?

Jouw basispolis dekt de meeste zorgkosten in Kantens. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijv. Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en Revalidatiezorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Check de voorwaarden van jouw actuele modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna lees jij een aantal veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Kantens wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: check even of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Kantens. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Kantens? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Kantens zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal soorten zorg in de streek Eemsmond. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, logopedie of ook haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij CZdirect of Zilveren Kruis. Controleer de voorwaarden van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Orthomoleculaire geneeskunde.

Verzekeringskantoor in Kantens

Prefereer jij een persoonlijke afspraak aangaande de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kantens. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kantens