Loading...

Zorgverzekering Kamperveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Kamperveen. Veel gekozen partijen zijn CZ, Menzis, OHRA, Achmea, VGZ. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw huidige polis goed door te nemen. Past jouw afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze innovatieve zorgvergelijker kun jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld osteopathie en opticien. De overstap is binnen 2 minuten gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is soms frustrerend. Termen als Tandartsverzekering + Collectieve verzekeringen zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of ONVZ tot bijv. Interpolis en United Consumers. Hoe achterhaal ik een geschikte aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van de zorgvergelijker tref je rap en moeiteloos een goedkope verzekering die past bij jouw behoeften. Kom je er niet uit? Op onze website vind jij nuttige adviezen aangaande de eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Houten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Kamperveen? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door de vergelijk module – inclusief handige filters – zoek je binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured betreft vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-kamperveen


Betrouwbare zorgpolis in Kamperveen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Hantumhuizen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Verderop vind je veel besproken factoren waar je zeker op moet letten. Met deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor o.a. ADHD of Hersentumor, maar ook Neurofibromatose en Syndroom van Usher. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra verzekering voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, jouw gemeente (Kampen) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kamperveen?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Kamperveen of in een omliggende plaats. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker op internet. Hieronder spot je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 27 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld VGZ dekking) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Kamperveen?

Jouw basispolis dekt veel voorkomende zorgkosten in Kamperveen. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis en Dieetadvies, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Controleer de kleine letters van je huidige dekking om te zien wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Verderop lees jij enige gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Kamperveen is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: loop na of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Kamperveen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Kamperveen? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Kamperveen moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei zorginstellingen in de gemeente Kampen. Zoals logopedie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek en ook psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, haptonomie, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij CZ of Zekur. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Orthomanuele geneeskunde.

Verzekeringskantoor in Kamperveen

Wil je het liefstface to face contact inzake de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Kamperveen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bekijkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kamperveen