Loading...

Zorgverzekering Kallenkote Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Kallenkote. Bijvoorbeeld naar Menzis, CZ, FBTO, OHRA, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt jouw bestaande polis met jouw omstandigheden? Met behulp van onze praktische zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals epilatie plus epilatie. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is soms niet makkelijk. Begrippen als Ingezetene en Collectieve verzekeringen zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of OZF tot bijvoorbeeld HEMA en Stad Holland. Hoe vind ik een professionele verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van een zorgvergelijker achterhaal je snel en moeiteloos een goedkope verzekering die aansluit op alle behoeften. Problemen? Hier tref jij nuttige info aangaande de eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Horn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Kallenkote? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De kostprijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met bruikbare filters – check jij binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-kallenkote


Betrouwbare zorgpolis in Kallenkote?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Hank afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Hieronder vind je cruciale aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgadressen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor o.a. Aangezichtspijn of Ganser-syndroom, en tevens voor bijv. Ozaena en Rigiditeit. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra module voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Steenwijkerland) of juist een opleiding. Je hebt recht op een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kallenkote?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Kallenkote of in deze buurt. Maar je doet dit veel rapper en duidelijker d.m.v. internet. Onderstaand tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn zes stuks per jaar).
 7. Kies de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Stad Holland dekking) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Kallenkote?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Kallenkote. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de polisvoorwaarden van je huidige polis en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Op onze website vind je een paar algemene zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Kallenkote wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inspecteer of de assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kallenkote. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Kallenkote? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Kallenkote is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je velerlei zorginstellingen in de gemeente Steenwijkerland. Zoals kraamzorg, logopedie, ergotherapie, podotherapie of ook audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij CZ of Promovendum. Raadpleeg de condities van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Orgaandonatie.

Verzekeringskantoor in Kallenkote

Houd jij van face to face contact rondom de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kallenkote. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider controleert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kallenkote