Loading...

Zorgverzekering Kaard Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Kaard. Veel gekozen partijen zijn VGZ, CZ, Achmea, Menzis, OHRA. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Matcht jouw afgesloten polis met jouw wensen. Aan de hand van een handige zorgvergelijker kan iedereen vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als bijv. gezinsplanning of fysiotherapie. Het overstappen is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is best ingewikkeld. Begrippen als Zorginstituut Nederland + Keuzevrijheid vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Besured of Menzis tot aan FBTO en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een betaalbare aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via een zorgvergelijker detecteer je snel en moeiteloos een duidelijke verzekering die in lijn is met de zorgwensen. Meer info? Hier lees jij handige adviezen aangaande de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Hoorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Kaard? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk je direct welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Promovendum, Anderzorg, HEMA is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-kaard


Betrouwbare zorgpolis in Kaard?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Hallum afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Univé, Bewuzt, Interpolis. Op deze site lees je meer over een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Amoebiasis of GSS, echter ook Larynxcarcinoom en Roodvonk. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Terschelling) of soms een vereniging. Je krijgt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kaard?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Kaard of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker d.m.v. internet. Hier vind jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld negen behandelingen).
 7. Kies de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Pro Life dekking) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Kaard?

Jouw basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Kaard. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis en tevens Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Lees de polisvoorwaarden van je actuele verzekeraar om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees je een aantal vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Kaard wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inventariseer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Friesland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Kaard. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Kaard? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Kaard zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Ook vind je allerlei soorten zorg in de gemeente Terschelling. Bijvoorbeeld: logopedie, ergotherapie, kraamzorg, podotherapie en ook haptonomie, audicien, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Menzis en Promovendum. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Opname psychiatrische afdeling.

Verzekeringskantoor in Kaard

Prefereer jij face to face contact met betrekking tot een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kaard. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kaard