Loading...

Zorgverzekering Kaag Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Kaag. Bijvoorbeeld naar FBTO, VGZ, Achmea, CZ, Menzis. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt de afgesloten dekking met jouw omstandigheden? Met medewerking van de snelle zorgvergelijker kan iedereen gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen als bijv. huidtherapie en tandarts. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Termen als Ziekenfonds en AWBZ komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Pro Life tot aan De Goudse en VvAA. Hoe ontdek ik een betrouwbare aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die klopt met je zorgwensen. Kom je er niet uit? Hier bekijk je bruikbare informatie over de aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico. Lees ook alles over Hoogwoud zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Kaag? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de zorgvergelijker – en de speciale filters – tref jij direct welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is doorgaans een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-kaag


Populaire zorgpolis in Kaag?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Halle afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Apotemnofilie of Galsteenkoliek, maar ook Oppositioneel-opstandige gedragsstoornis en Verziendheid. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Kaag en Braassem) of via een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kaag?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Kaag of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en nog effectiever op internet. Op deze pagina vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 36 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is PNOZorg dekking) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Kaag?

De basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Kaag. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis en Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Dieetadvies. Controleer de condities van de huidige verzekering om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Verderop tref jij een aantal vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Kaag wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Kaag. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Kaag? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Kaag moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Daarnaast zijn er een aantal soorten zorg in de streek Kaag en Braassem. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie of apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Besured of Stad Holland. Bekijk de voorwaarden van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Opname GGZ-instelling.

Verzekeringskantoor in Kaag

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak met betrekking tot een zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Kaag. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kaag