Loading...

Zorgverzekering Julianadorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Julianadorp. Veel gekozen partijen zijn CZ, VGZ, Menzis, OHRA, Achmea. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht deze afgesloten polis met jouw wensen. Via onze nuttige zorgvergelijker kan iedereen snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld alternatieve geneesmiddelen + epilatie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is redelijk niet eenvoudig. Begrippen als Naturapolis of Wmo komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of PNOZorg tot o.a. De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een passende verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker achterhaal je direct en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die klopt met de behoeften. Meer info? Op deze pagina tref jij bruikbare info met betrekking tot de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Hooglanderveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Julianadorp? De kosten van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De prijs hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met de zorgvergelijker – inclusief handige filters – zoek je direct welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Nog meer besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-julianadorp


Veel gekozen zorgpolis in Julianadorp?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Haler afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna vind je enkele aspecten die jou verder op weg helpen. Via deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Coprofobie of Framboesia, echter ook Passieve immuniteit en Stemmingsstoornis. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (max €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Den Helder) of wellicht een hogeschool / universiteit. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Soms is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Julianadorp?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Julianadorp of omgeving. Maar het kan nog sneller en gemakkelijker op internet. Hieronder bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (o.a. 27 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. ONVZ dekking) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Julianadorp?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Julianadorp. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts en Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de algemene voorwaarden van de actuele dekking om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op onze website tref jij een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Julianadorp wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: trek even na of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Julianadorp. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Julianadorp? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Julianadorp moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog een aantal soorten zorg in de gemeente Den Helder. Zoals logopedie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg of ook psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, haptonomie, apotheek. De vergoedingen wisselen nogal bij Ditzo en National Academic. Check de kleine lettertjes van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Oogprothese.

Verzekeringskantoor in Julianadorp

Prefereer jij een “echt” gesprek aangaande je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Julianadorp. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige kijkt naar je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Julianadorp