Loading...

Zorgverzekering Joure Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Joure. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, OHRA, CZ, Menzis, VGZ. In 2020 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om de huidige verzekering goed door te nemen. Matcht jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Met behulp van onze slimme zorgvergelijker kan men vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. gezinsplanning / vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is best moeilijk. Begrippen als Eerstelijns zorg of Ketenzorg zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of Kiemer tot aan Delta Lloyd en ZieZo. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via deze zorgvergelijker tref je gelijk en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die aansluit op de zorgbehoefte. Meer info? Op deze pagina spot jij praktische specificaties ten aanzien van basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Hooghalen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in september 2020 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Joure? De premies van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via de polisvergelijker – inclusief handige filters – tref je direct welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot eind januari 2020. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-joure


Meest gekozen zorgpolis in Joure?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2020 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Haelen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2020 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Hierna vind je betekenisvolle factoren die jou verder op weg helpen. Via deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor problemen zoals Autismespectrum of Godotsyndroom, en tevens voor bijv. Paratuberculose en Windei. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (De Friese Meren) of via een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Joure?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Joure of rondom deze plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Op deze pagina bekijk jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2020 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. twaalf behandelingen).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Menzis dekking) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Joure?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Joure. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts maar ook Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Lees de voorwaarden van je huidige polis en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk je enige gangbare zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Joure is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Advies: inventariseer of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Joure. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Joure? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €70 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Joure is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstellingen in de regio De Friese Meren. Denk aan: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of apotheek, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, haptonomie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Interpolis en ZorgDirect. Bekijk de kleine lettertjes van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Ooglaserbehandeling.

Verzekeringskantoor in Joure

Wil je het liefstface to face contact met betrekking tot je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Joure. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon bekijkt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Joure