Loading...

Zorgverzekering Joppe Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Joppe. Veel gekozen partijen zijn CZ, Achmea, Menzis, VGZ, FBTO. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed door te nemen. Matcht de bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de snelle zorgvergelijker kan men nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als brillen en lenzen of anticonceptie. Het overstappen is in een paar minuutjes gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Aspecten zoals Medicijnbeleid of College voor Zorgverzekeringen vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van CZ of PMA tot bijvoorbeeld CZdirect en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een goedkope verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door de zorgvergelijker vind je snel en moeiteloos een betrouwbare verzekering die matcht met alle zorgwensen. Hulp nodig? Hier spot jij nuttige gegevens m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Hoogeveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Joppe? De kosten van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – inclusief handige filters – check jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-joppe


Veel gekozen zorgpolis in Joppe?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Haarzuilens afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina tref je een aantal factoren waar je zeker op moet letten. Via deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Afte of Keelontsteking, en tevens voor bijv. Nefrotisch syndroom en Zonnesteek. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Lochem) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Joppe?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Joppe of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via internet. Hieronder vind jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere zes behandelingen).
 7. Kies de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. inTwente dekking) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Joppe?

Jouw basispolis staat garant voor veel zorgkosten in Joppe. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijv. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Logopedie. Bekijk de condities van jouw huidige verzekeraar om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder vind je enkele populaire zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Joppe wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: verifieer of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Joppe. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Joppe? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Joppe is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Tevens zijn er allerlei soorten zorg in de buurt van Lochem. Denk aan: diëtetiek, logopedie, podotherapie, kraamzorg en ook audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij HEMA of PMA. Raadpleeg de voorwaarden van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Ontharing.

Verzekeringskantoor in Joppe

Heb jij het liefst face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Joppe. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon kijkt naar de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Joppe