Loading...

Zorgverzekering Jaarsveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Jaarsveld. Dit kan o.a. naar VGZ, Achmea, Menzis, OHRA, FBTO. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht de bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van de handige zorgvergelijker kun jij direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals fysiotherapie / tand. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is redelijk ingewikkeld. Zaken als Aanvullende zorg + Tweedelijns zorg zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of inTwente tot bijvoorbeeld Ditzo en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en probleemloos een betrouwbare verzekering die in lijn is met jouw wensen. Is het lastig? Hier bekijk je bruikbare details met betrekking tot de naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Hoofddorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Jaarsveld? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via onze vergelijker – en de speciale filters – tref je gelijk welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-jaarsveld


Populaire zorgpolis in Jaarsveld?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Gytsjerk afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina tref je cruciale variabelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Berylliose of Hordeolum internum, echter ook Krentenbaard en Syndroom van inadequate secretie van antidiuretisch hormoon. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Lopik) of mogelijk een opleiding. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Jaarsveld?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Jaarsveld of in een omliggende plaats. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Onderstaand spot jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 18 keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld C4Me dekking) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Jaarsveld?

De basisverzekering compenseert een groot deel van de zorgkosten in Jaarsveld. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist en Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Lees de condities van je actuele polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop vind jij enkele gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Jaarsveld wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Jaarsveld. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Jaarsveld? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Jaarsveld moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in de gemeente Lopik. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek of ook audicien, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij inTwente of PNOZorg. Check de condities van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Oefentherapie vanaf 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Jaarsveld

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact omtrent een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Jaarsveld. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur controleert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Jaarsveld