Loading...

Zorgverzekering IJzendoorn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in IJzendoorn. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Menzis, Achmea, VGZ, FBTO. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht deze actuele verzekering met jouw behoeften? Aan de hand van onze handige zorgvergelijker kan men vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld oedeemtherapie of zwangerschap en geboorte. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Zaken als Regeling wanbetalers en Tandartsverzekering zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van AnderZorg of inTwente tot bijv. CZdirect en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door een zorgvergelijker achterhaal je gelijk en moeiteloos een geschikte verzekering die past bij alle behoeften. Hulp nodig? Op onze website vind je praktische details m.b.t. de restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Holthees zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in IJzendoorn? De tarieven van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De kostprijs komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via ons vergelijk script – met bruikbare filters – spot jij direct welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-ijzendoorn


De beste zorgpolis in IJzendoorn?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel partijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Gronsveld afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Univé. Hierna tref je een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Acute psychotische stoornis of Fijt, maar ook Organisch psychosyndroom en Tonsillitis. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (max €500). Je profiteert van een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Neder-Betuwe) of via een school. Het voordeel is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in IJzendoorn?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in IJzendoorn of rondom deze plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger online. Onderstaand vind jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. 18 behandelingen).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. ZieZo december 2022) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in IJzendoorn?

De basispolis compenseert de meeste zorgkosten in IJzendoorn. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis maar ook Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Check de polisvoorwaarden van je huidige polis en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website bekijk je enige erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in IJzendoorn wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: loop na of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in IJzendoorn. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in IJzendoorn? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in IJzendoorn moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in de buurt van Neder-Betuwe. Onder andere: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie of apotheek, audicien, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Bewuzt en Zekur. Raadpleeg de afspraken van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Niet-nagekomen afspraak.

Verzekeringskantoor in IJzendoorn

Heb jij het liefst 1 op 1 contact aangaande de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in IJzendoorn. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist helpt jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider bespreekt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van IJzendoorn