Loading...

Zorgverzekering IJsselham Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in IJsselham. Dit kan o.a. naar Menzis, FBTO, VGZ, Achmea, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze afgesloten dekking bij jouw situatie? Geholpen door de innovatieve zorgvergelijker kun je vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals geneesmiddelen en zwangerschap en bevalling. De overstap is echt zo gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is nogal lastig. Termen als Wanbetaler + Basispakket komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of inTwente tot o.a. DSW en ZieZo. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij de zorgvergelijker tref je gelijk en ongecompliceerd een geschikte verzekering die overeenkomt met alle wensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je praktische gegevens m.b.t. de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Zie ook meer over Hollandscheveld zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in IJsselham? De premies van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De prijs kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de polisvergelijker – met uitgebreide functies – zoek jij binnen 1 minuut welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Besured is vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-ijsselham


Veel gekozen zorgpolis in IJsselham?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Groessen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Verderop tref je enkele aspecten die jou verder op weg helpen. Via deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor onder andere Baarmoederhalskanker of Fobie, echter ook Morfologie huidafwijkingen en Rabdomyoom. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, jouw gemeente (Steenwijkerland) of juist een school. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in IJsselham?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in IJsselham of omgeving. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Hieronder bekijk je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 27 keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Univé augustus 2022) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in IJsselham?

Jouw basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in IJsselham. Hiermee ben je standaard verzekerd voor bijv. Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Verloskundige zorg. Controleer de voorwaarden van je actuele verzekering en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Verderop lees jij enkele vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in IJsselham wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: inspecteer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in IJsselham. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in IJsselham? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in IJsselham zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er velerlei soorten zorg in en rondom Steenwijkerland. Neem nou kraamzorg, logopedie, podotherapie, diëtetiek of haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, apotheek. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Ik of National Academic. Bestudeer de dekking van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Nierdialyse in het buitenland.

Verzekeringskantoor in IJsselham

Wil je het liefst1 op 1 contact inzake de zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in IJsselham. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige inventariseert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van IJsselham