Loading...

Zorgverzekering Hurwenen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Hurwenen. Dit kan o.a. naar VGZ, CZ, Menzis, OHRA, FBTO. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Klopt de afgesloten polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze nuttige zorgvergelijker kun jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld oedeemtherapie plus tand. Het overstappen is echt zo afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal lastig. Zaken als Niet-gecontracteerde zorg en Wmo zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Avéro Achmea of Kiemer tot o.a. De Friesland en VvAA. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels deze zorgvergelijker achterhaal je direct en gemakkelijk een voordelige verzekering die in lijn is met je zorgwensen. Meer info? Op deze website vind je nuttige informatie m.b.t. de eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Hoedekenskerke zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Hurwenen? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de zorgvergelijker – en de speciale filters – bekijk je snel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-hurwenen


Betrouwbare zorgpolis in Hurwenen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Grevenbicht afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Op deze site lees je meer over een aantal begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor problemen zoals Aangezichtspijn of Kaposisarcoom, maar ook Nymfomanie en Syndroom van Asherman. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500). De reden hiervoor is lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Maasdriel) of soms een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hurwenen?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Hurwenen of in deze buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker op internet. Hierna bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 6 stuks per jaar).
 7. Kies de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is OZF november 2022) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Hurwenen?

Jouw basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Hurwenen. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Ergotherapie, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Lees de algemene voorwaarden van jouw huidige modules om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina tref je een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Hurwenen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: inventariseer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Hurwenen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Hurwenen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Hurwenen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je allerlei zorginstellingen in de regio Maasdriel. Denk aan: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie en ook stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, audicien. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Interpolis of ZieZo. Bestudeer de afspraken van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Moermantherapie.

Verzekeringskantoor in Hurwenen

Wil je het liefstpersoonlijk contact ten aanzien van een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Hurwenen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist geeft advies t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hurwenen