Loading...

Zorgverzekering Hulten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Hulten. Dit kan o.a. naar FBTO, Achmea, Menzis, OHRA, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht de huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Via deze scherpe zorgvergelijker kun jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen en brillen en lenzen. Het overstappen is razendsnel gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk moeilijk. Zaken als Zorgpremie + Zorgplicht vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Zorg en Zekerheid of ONVZ tot o.a. HEMA en VvAA. Hoe stap ik over naar een goede verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels onze zorgvergelijker tref je snel en probleemloos een geschikte verzekering die klopt met alle zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina lees jij handige specificaties aangaande de collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering. Lees ook alles over Hinnaard zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Hulten? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De premie wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref je gelijk welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-hulten


Meest gekozen zorgpolis in Hulten?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Grashoek afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina tref je belangrijke factoren die extra belangrijk zijn. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals CANS of Haarnestcyste, maar ook Ondine’s vloek en Stenose. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Gilze en Rijen) of soms een onderwijsinstelling. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hulten?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Hulten of rondom deze plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker online. Hierna spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 27 behandelingen).
 7. Selecteer de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Menzis augustus 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Hulten?

Jouw basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Hulten. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer en Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Logopedie. Lees de condities van de huidige verzekering en zie meteen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina lees jij meerdere gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Hulten wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: trek even na of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Hulten. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Hulten? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Hulten moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstanties in de gemeente Gilze en Rijen. Neem nou kraamzorg, logopedie, diëtetiek, ergotherapie en ook plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij Bewuzt of Ohra. Controleer de condities van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Mensendiecktherapie vanaf 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Hulten

Heb jij het liefst 1 op 1 contact t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hulten. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon inventariseert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hulten