Loading...

Zorgverzekering Hulst Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Hulst. Populaire keuzes zijn OHRA, Achmea, CZ, FBTO, VGZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht jouw geldende verzekering bij jouw situatie? Via de scherpe zorgvergelijker mag ook jij vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals manuele therapie en oefentherapie. Overstappen van polis is echt zo afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Feiten zoals Overstappen + Wanbetaler vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of inTwente tot aan Interpolis en VGZ. Hoe ontdek ik een goede polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker bekijk je direct en zonder problemen een voordelige verzekering die overeenkomt met alle wensen. Meer info? Op onze website tref jij bruikbare informatie over de naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Hindeloopen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Hulst? De premies van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de vergelijk module – en de speciale filters – tref je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-hulst


Populaire zorgpolis in Hulst?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Gramsbergen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Hierna tref je veel besproken onderdelen die jou verder op weg helpen. Via deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor problemen zoals Congenitale sferocytose of Identificatiesyndroom, maar ook Paranoïde persoonlijkheidsstoornis en Sclerodermie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Hulst) of mogelijk een school. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Soms is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hulst?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Hulst of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever d.m.v. internet. Onderstaand lees jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 27 behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Kiemer augustus 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hulst?

Jouw basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Hulst. Zodoende worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Inventariseer de algemene voorwaarden van je huidige verzekering en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website tref jij meerdere erkende zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Hulst is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: verifieer of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Hulst. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hulst? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Hulst zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog meerdere soorten zorg in de gemeente Hulst. Onder andere: ergotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek en plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea of United Consumers. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Mensendiecktherapie tot 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Hulst

Heb jij het liefst face to face contact inzake een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Hulst. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist checkt jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hulst