Loading...

Zorgverzekering Hulsel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Hulsel. Veel gekozen partijen zijn Achmea, Menzis, OHRA, VGZ, CZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Klopt deze huidige dekking met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van deze handige zorgvergelijker kan je rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende polissen als huidbehandelingen of dieetadvies. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is soms complex. Aspecten zoals College voor Zorgverzekeringen of Collectiviteitskorting komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot o.a. Delta Lloyd en VvAA. Hoe stap ik over naar een goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door deze zorgvergelijker bekijk je vlug en probleemloos een duidelijke verzekering die klopt met alle zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze pagina bekijk jij bruikbare informatie m.b.t. de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Hilvarenbeek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Hulsel? De tarieven van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De vergoeding wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met onze vergelijker – met bruikbare filters – check je binnen enkele minuten welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden betreft vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-hulsel


Populaire zorgpolis in Hulsel?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Grafhorst afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Hieronder bekijk je enkele onderdelen die jou verder op weg helpen. Met deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor problemen zoals Candidiasis of Etalagebenen, en tevens voor bijv. Landziekte en Striae. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra module voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Reusel-De Mierden) of juist een onderwijsinstelling. Je ontvangt een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hulsel?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Hulsel of rondom deze plaats. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker via internet. Hier tref je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (o.a. negen per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Interpolis augustus 2022) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Hulsel?

De basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Hulsel. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer maar ook Logopedie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Bekijk de polisvoorwaarden van de huidige dekking om te zien wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website bekijk jij een aantal gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Hulsel wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: controleer goed of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Hulsel. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hulsel? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Hulsel moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er vele zorginstellingen in de regio Reusel-De Mierden. Zoals podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie en audicien, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij De Friesland of Stad Holland. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Meniscus.

Verzekeringskantoor in Hulsel

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact inzake een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hulsel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige controleert de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hulsel