Loading...

Zorgverzekering Hulsberg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Hulsberg. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, FBTO, OHRA, VGZ, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw huidige verzekering nog met jouw situatie? Via deze innovatieve zorgvergelijker kan je vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. acnetherapie plus dieetadvies. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is soms complex. Aspecten zoals College voor Zorgverzekeringen en Zorgverzekeraar vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of National Academic tot bijvoorbeeld HEMA en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij deze zorgvergelijker tref je vlug en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die past bij je wensen. Kom je er niet uit? Hier lees je bruikbare informatie met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Hillegom zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2021 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Hulsberg? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de zorgvergelijker – met bruikbare filters – tref je gelijk welke assuradeur de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, Promovendum, HEMA is vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-hulsberg


Veel gekozen zorgpolis in Hulsberg?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei partijen met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Graauw afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Hierna ontdek je een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Congenitale sferocytose of Kleptomanie, echter ook Osteoporose en RIND. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Nuth) of soms een vereniging. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hulsberg?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Hulsberg of rondom deze plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en nog effectiever via het internet. Hieronder vind je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (o.a. 9 keer).
 7. Beslis over de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is HEMA december 2021) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Hulsberg?

De basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Hulsberg. Zo ben je standaard verzekerd voor onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer en Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Logopedie. Controleer de kleine letters van je actuele modules om te zien wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder bekijk jij enige erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Hulsberg wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: inventariseer of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Hulsberg. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Hulsberg? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Hulsberg moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Ook vind je een aantal zorginstanties in de regio Nuth. Neem nou logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg maar ook apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Besured of Zilveren Kruis. Controleer de voorwaarden van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Memorecorder.

Verzekeringskantoor in Hulsberg

Geef jij de voorkeur aan face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Hulsberg. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon checkt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hulsberg