Loading...

Zorgverzekering Huissen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Huissen. Bijvoorbeeld naar OHRA, Achmea, VGZ, FBTO, CZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Geholpen door onze handige zorgvergelijker kan je vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als oedeemtherapie + oefentherapie. De overstap is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is tamelijk lastig. Aspecten zoals Wlz en Natura zorgverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of PNOZorg tot De Goudse en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van een zorgvergelijker detecteer je snel en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de behoeften. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij bruikbare details m.b.t. de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Hijken zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Huissen? De kosten van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De vergoeding hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met bruikbare filters – spot je binnen enkele minuten welke verzekering de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-huissen


Betrouwbare zorgpolis in Huissen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Goudriaan afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site tref je enkele factoren die van belang zijn. Via deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgadressen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor aandoeningen als Achillespeesbreuk of Enurese, maar ook Paruresis en Syndroom van Tietze. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Lingewaard) of wellicht een school. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Huissen?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Huissen of omgeving. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever online. Op deze pagina vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. achttien keer).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is FBTO augustus 2022) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Huissen?

Jouw basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Huissen. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist maar ook Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Check de condities van de actuele dekking en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar tref je meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Huissen wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: trek even na of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Huissen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Huissen? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Huissen moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog vele soorten zorg in de gemeente Lingewaard. Zoals ergotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie en ook plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De financiële compensaties wisselen nogal bij De Amersfoortse en UMC Zorgverzekering. Controleer de afspraken van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Medisch specialistische zorg.

Verzekeringskantoor in Huissen

Wil je het liefstpersoonlijk contact aangaande jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Huissen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige checkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Huissen