Loading...

Zorgverzekering Horssen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Horssen. Dit kan o.a. naar Menzis, Achmea, CZ, OHRA, FBTO. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht jouw actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door de scherpe zorgvergelijker mag ook jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. orthodontie of orthodontie. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is soms lastig. Begrippen als Gemoedsbezwaarden + Betalingsregeling zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of Menzis tot o.a. CZdirect en Stad Holland. Hoe vind ik een goedkope verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels de zorgvergelijker bekijk je direct en ongecompliceerd een goedkope verzekering die spoort met de behoeften. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je makkelijke details aangaande de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Heveadorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Horssen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De vergoeding kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de polisvergelijker – met bruikbare filters – bekijk je binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-horssen


De beste zorgpolis in Horssen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Goingarijp afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna bekijk je een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Via deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Baarmoederhalskanker of Desintegratiestoornis van de kinderleeftijd, maar ook Pleuritis en Xenoglossofobie. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra aanvulling voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Druten) of wellicht een school. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Horssen?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Horssen of ergens in de buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via het internet. Op deze pagina tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. achttien keer p/jaar).
 7. Bepaal een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Besured augustus 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Horssen?

De basispolis dekt allerlei zorgkosten in Horssen. Op die manier worden kosten gedekt van onder andere Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist en tevens Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de algemene voorwaarden van de actuele polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder bekijk je enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Horssen wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inventariseer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Horssen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Horssen? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Horssen moet wel een contract hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorgbedrijven in en rondom Druten. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, logopedie of ook audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij C4Me en VvAA. Bekijk de condities van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Mandibulaire repositie apparatuur.

Verzekeringskantoor in Horssen

Geef jij de voorkeur aan face to face contact met betrekking tot je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Horssen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider checkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Horssen