Loading...

Zorgverzekering Hoogmade Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Hoogmade. Veel gekozen partijen zijn CZ, OHRA, Achmea, VGZ, FBTO. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht deze geldende verzekering met jouw wensen. Geholpen door de innovatieve zorgvergelijker kan jij vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. opticien plus acupunctuur. Overstappen van aanbieder is echt zo afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is redelijk frustrerend. Termen als Eerstelijnszorg + Gemoedsbezwaarden zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Besured of Menzis tot bijv. FBTO en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van de zorgvergelijker tref je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die klopt met alle zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze website tref je makkelijke info met betrekking tot de eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Herveld zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Hoogmade? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis verschilt per persoon. De hoogte van de premie wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref je gelijk welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-hoogmade


Veel gekozen zorgpolis in Hoogmade?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Ginnum afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hieronder lees je meer over betekenisvolle variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor onder andere Amenorroe of Dysmorfie, echter ook Niersteen en Subjectief dubbelgangersyndroom. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een minder hoge premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Kaag en Braassem) of via een opleiding. Je ontvangt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hoogmade?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Hoogmade of omgeving. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Op deze pagina spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 27 keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Zekur oversluiten) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hoogmade?

De basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Hoogmade. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de voorwaarden van de actuele modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina spot je een aantal gangbare zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Hoogmade wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Tip: inventariseer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Hoogmade. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hoogmade? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Hoogmade zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de streek Kaag en Braassem. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, logopedie, podotherapie of stoppen met roken, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg. De dekkingen zijn erg wisselend bij Ik of Zekur. Check de kleine lettertjes van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Luchtring.

Verzekeringskantoor in Hoogmade

Prefereer jij persoonlijk contact t.a.v. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Hoogmade. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist inventariseert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hoogmade