Loading...

Zorgverzekering Hoogland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Hoogland. Veel gekozen partijen zijn Menzis, OHRA, VGZ, FBTO, CZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt jouw actuele verzekering nog met jouw situatie? Via deze handige zorgvergelijker kan iedereen rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld EHBO-advies of tandarts. Overstappen van aanbieder is razendsnel geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is redelijk moeilijk. Zaken als Zorgverzekeringswet (Zvw) of Wanbetaler zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of Kiemer tot bijv. Delta Lloyd en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van de zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de wensen. Meer info? Op deze pagina spot je praktische details m.b.t. de eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Lees ook alles over Herten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Hoogland? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De vergoeding hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met onze vergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk jij snel welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-hoogland


Meest gekozen zorgpolis in Hoogland?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Giethoorn afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Op deze pagina bekijk je belangrijke aspecten die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor onder andere Acne of Epipen, maar ook Marfan-syndroom en Prikkelbare-darmsyndroom. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra module voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, jouw gemeente (Amersfoort) of soms een vereniging. Je ontvangt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hoogland?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Hoogland of omgeving. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via het internet. Onderstaand tref jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 6 per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. VGZ oversluiten) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Hoogland?

Jouw basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Hoogland. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek en tevens Logopedie, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Controleer de kleine letters van je huidige verzekeraar om te zien wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Hierna spot je enige gangbare zorginstellingen in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Hoogland wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: inspecteer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Hoogland. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Hoogland? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Hoogland moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er vele zorginstanties in en rondom Amersfoort. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, diëtetiek, podotherapie of stoppen met roken, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Ik of Pro Life. Controleer de kleine lettertjes van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Loopfiets.

Verzekeringskantoor in Hoogland

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak omtrent jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Hoogland. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hoogland