Loading...

Zorgverzekering Hoogerheide Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Hoogerheide. Populaire keuzes zijn Menzis, Achmea, CZ, FBTO, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past deze geldende verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van deze handige zorgvergelijker mag ook jij direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals o.a. EHBO-advies of steunzolen. De overstap is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is best lastig. Aspecten zoals Budgetpolis + Medische selectie zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Besured of PMA tot o.a. Ik en Salland. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van de zorgvergelijker vind je gelijk en eenvoudig een goede verzekering die past bij de behoeften. Meer info? Hier bekijk jij makkelijke informatie met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Herbaijum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Hoogerheide? De kosten van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis verschilt per persoon. De premie hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met de zorgvergelijker – met bruikbare filters – tref je binnen 1 minuut welke polis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-hoogerheide


De beste zorgpolis in Hoogerheide?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Giesbeek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site tref je betekenisvolle factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorginstellingen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Atheroomkyste of Encephalitis lethargica, en tevens voor bijv. Latente infectie en Risus sardonicus. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra polis voor brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, een gemeente (Woensdrecht) of mogelijk een school. Jouw “win” is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hoogerheide?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Hoogerheide of in deze buurt. Maar je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Hier vind je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. 12 per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Promovendum oversluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Hoogerheide?

Jouw basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Hoogerheide. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Ergotherapie, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekering om te zien wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder lees jij enige algemene zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Hoogerheide wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Hoogerheide. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Hoogerheide? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Hoogerheide moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Ook vind je een aantal zorginstanties in de streek Woensdrecht. Onder andere: logopedie, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie maar ook stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij DSW of PNOZorg. Bestudeer de afspraken van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Lidmaatschap Kruiswerk.

Verzekeringskantoor in Hoogerheide

Heb jij het liefst face to face contact aangaande de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hoogerheide. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hoogerheide