Loading...

Zorgverzekering Hoog-Keppel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Hoog-Keppel. Dit kan o.a. naar FBTO, OHRA, Menzis, Achmea, CZ. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Past jouw bestaande zorgverzekering met jouw behoeften? Geholpen door deze nuttige zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende modules als bijv. epilatie / alternatieve zorg. Overstappen van aanbieder is echt zo gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Termen als Zorgpolis + Niet-gecontracteerde zorg vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of Pro Life tot o.a. Ditzo en ZieZo. Hoe stap ik over naar een geschikte aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via deze zorgvergelijker achterhaal je rap en moeiteloos een betrouwbare verzekering die in lijn is met alle behoeften. Meer info? Hier spot je praktische informatie over de eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis. Zie ook meer over Hemrik zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Hoog-Keppel? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk je binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Anderzorg, Besured, HEMA is vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-hoog-keppel


Meest gekozen zorgpolis in Hoog-Keppel?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Gendt afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site lees je meer over enkele onderdelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgverleners waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor bijvoorbeeld Atypische mycobacteriën of Dwergfactor, maar ook Maagbloeding en Stralingsziekte. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra verzekering voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, je gemeente (Bronckhorst) of mogelijk een school. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hoog-Keppel?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Hoog-Keppel of ergens in de buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via internet. Hieronder bekijk je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. OHRA oversluiten) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Hoog-Keppel?

Jouw basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Hoog-Keppel. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie. Controleer de polisvoorwaarden van je actuele verzekering om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op onze website check jij enige gangbare zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Hoog-Keppel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: loop na of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Hoog-Keppel. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Hoog-Keppel? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €40 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Hoog-Keppel is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er vele zorgbedrijven in de streek Bronckhorst. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, logopedie of apotheek, plastische chirurgie, audicien, haptonomie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Ditzo of PNOZorg. Bekijk de afspraken van de polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Laxeermiddelen.

Verzekeringskantoor in Hoog-Keppel

Heb jij het liefst 1 op 1 contact m.b.t. een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Hoog-Keppel. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hoog-Keppel