Loading...

Zorgverzekering Holtum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Holtum. Denk bijvoorbeeld aan CZ, FBTO, OHRA, Achmea, Menzis. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed door te nemen. Past de afgesloten zorgverzekering nog met jouw situatie? Via deze slimme zorgvergelijker kun je vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende dekkingen zoals tandarts en mantelzorg. Overstappen van verzekeraar is echt zo geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk complex. Begrippen als Zorgverzekeraar of Ziekenfonds zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Ohra tot bijv. De Goudse en Zekur. Hoe ontdek ik een goedkope polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van deze zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een duidelijke verzekering die klopt met de wensen. Kom je er niet uit? Hier check jij makkelijke informatie ten aanzien van eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Hellevoetsluis zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Holtum? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de polisvergelijker – met uitgebreide functies – zoek je binnen 1 minuut welke partij voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-holtum


Betrouwbare zorgpolis in Holtum?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Gelderswoude afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Verderop bekijk je een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Compulsie of Gangreen, en tevens voor bijv. Overspannenheid en Veteranenziekte. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (maximaal €500). Het pluspunt is een lagere premie. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Sittard-Geleen) of wellicht een vereniging. Jouw “win” is een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Holtum?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Holtum of in deze buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger online. Hier spot jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 9 per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld FBTO oversluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Holtum?

Jouw basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Holtum. Op die manier staat de verzekeraar garant voor zaken als Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Inventariseer de polisvoorwaarden van je huidige verzekering om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder check jij een paar algemene zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Holtum wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inspecteer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Holtum. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Holtum? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Holtum is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog vele verschillende types zorg in de buurt van Sittard-Geleen. Onder andere: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie en ook stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, audicien. De financiële compensaties wisselen nogal bij Interpolis en ZieZo. Check de condities van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Kruiswerk lidmaatschap.

Verzekeringskantoor in Holtum

Prefereer jij face to face contact ten aanzien van je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Holtum. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Holtum