Loading...

Zorgverzekering Holthone Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Holthone. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, FBTO, VGZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw huidige polis bij jouw situatie? Met behulp van een slimme zorgvergelijker kan je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals ergotherapie + oefentherapie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is nogal complex. Zaken als Medische selectie + SKGZ zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of ONVZ tot bijv. Delta Lloyd en United Consumers. Hoe ontdek ik een goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via de zorgvergelijker vind je rap en ongecompliceerd een voordelige verzekering die past bij je zorgwensen. Is het lastig? Op onze website check je makkelijke informatie ten aanzien van eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Hellendoorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Holthone? De premies van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De prijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-holthone


Populaire zorgpolis in Holthone?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Geldermalsen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Hieronder ontdek je cruciale aspecten die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor onder andere Cotard-syndroom of Hereditaire Motorische en Sensorische Neuropathieën, echter ook Pemphigus vulgaris en Trombose. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra verzekering voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Hardenberg) of via een opleiding. Je krijgt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Holthone?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Holthone of omgeving. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker online. Op deze pagina spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 18 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. DSW oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Holthone?

Jouw basisverzekering vergoedt de meeste zorgkosten in Holthone. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek en Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Lees de polisvoorwaarden van jouw huidige polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Verderop spot je een aantal gangbare zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Holthone wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: loop na of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Holthone. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Holthone? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Holthone zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorgbedrijven in de buurt van Hardenberg. Zoals diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of ook apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij De Goudse en Pro Life. Bestudeer de voorwaarden van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Kroon.

Verzekeringskantoor in Holthone

Houd jij van een “echt” gesprek omtrent de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Holthone. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Holthone