Loading...

Zorgverzekering Holtheme Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Holtheme. Populaire keuzes zijn Achmea, CZ, OHRA, Menzis, VGZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de huidige verzekering goed door te nemen. Matcht jouw afgesloten polis met jouw behoeften? Met behulp van een scherpe zorgvergelijker kan jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen als bijv. medische hulp buitenland / mindfulness. De overstap is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is best complex. Feiten zoals Spoedeisende zorg + Zorgverzekeraar komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of Ohra tot bijvoorbeeld De Goudse en Stad Holland. Hoe vind ik een voordelige aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door onze zorgvergelijker detecteer je rap en gemakkelijk een goede verzekering die overeenkomt met je wensen. Hulp nodig? Hier spot je nuttige gegevens over de eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Helenaveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Holtheme? De premies van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – inclusief handige filters – spot je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA is doorgaans een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-holtheme


Meest gekozen zorgpolis in Holtheme?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Geijsteren afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Hierna ontdek je een aantal variabelen waar je zeker op moet letten. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgadressen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Asbestose of Klinefelter-syndroom, echter ook Pedofilie en Tachycardie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Hardenberg) of via een opleiding. Jouw “win” is een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Holtheme?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Holtheme of rondom deze plaats. Echter, het kan nog sneller en simpeler via het internet. Hierna bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld twaalf keer).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Ditzo oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Holtheme?

De basispolis dekt veel zorgkosten in Holtheme. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts en tevens Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Lees de voorwaarden van de huidige modules en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina vind je meerdere vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Holtheme is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: check even of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Holtheme. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Holtheme? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Holtheme zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in de buurt van Hardenberg. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie maar ook psychologische zorg, audicien, apotheek, haptonomie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Interpolis en Zorg en Zekerheid. Bekijk de afspraken van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Kronen en bruggen.

Verzekeringskantoor in Holtheme

Houd jij van persoonlijk contact m.b.t. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Holtheme. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist controleert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Holtheme