Loading...

Zorgverzekering Holthees Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Holthees. Denk bijvoorbeeld aan CZ, VGZ, Menzis, Achmea, OHRA. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt de geldende polis met jouw wensen. Met medewerking van onze praktische zorgvergelijker kan iedereen vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld gezinsplanning plus orthodontie. Overstappen van aanbieder is razendsnel gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best niet eenvoudig. Termen als Combinatiepolis of Vrijwillig eigen risico zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of OZF tot bijvoorbeeld FBTO en Univé. Hoe achterhaal ik een professionele aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij de zorgvergelijker detecteer je gelijk en makkelijk een goede verzekering die spoort met alle behoeften. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind je bruikbare details aangaande de naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering. Lees ook alles over Helden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Holthees? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door de zorgvergelijker – met bruikbare filters – bekijk je gelijk welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, HEMA is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-holthees


Betrouwbare zorgpolis in Holthees?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Geffen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Verderop lees je meer over een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgverleners waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor onder andere Beenvliesontsteking of Identificatiesyndroom, maar ook Münchhausen by proxy en Schizotypische persoonlijkheidsstoornis. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Boxmeer) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je krijgt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Holthees?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Holthees of rondom deze plaats. Handig: het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Hieronder lees jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn achttien keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Delta Lloyd oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Holthees?

Jouw basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Holthees. Op die manier worden kosten gedekt van onder andere Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen. Echter ook Logopedie, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Bekijk de kleine letters van de huidige modules en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina tref jij enkele vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Holthees wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: inspecteer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Holthees. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Holthees? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Holthees moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in en rondom Boxmeer. Neem nou kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, logopedie en audicien, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Avéro Achmea en OZF. Check de kleine lettertjes van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Krabpak.

Verzekeringskantoor in Holthees

Wil je het liefstface to face contact ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Holthees. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bekijkt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Holthees