Loading...

Zorgverzekering Holten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Holten. Veel gekozen partijen zijn CZ, FBTO, VGZ, OHRA, Menzis. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de huidige verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kan men vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules als huidbehandelingen of orthodontie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Zorgpremie en Aanvullende zorg komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of OZF tot bijvoorbeeld HEMA en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door deze zorgvergelijker detecteer je snel en gemakkelijk een duidelijke verzekering die past bij alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Hier vind je makkelijke informatie ten aanzien van basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Lees ook alles over Hekendorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Holten? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref je supersnel welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-holten


Betrouwbare zorgpolis in Holten?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Geeuwenbrug afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Univé. Hieronder bekijk je cruciale begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je heen kunt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Ailurofobie of Flashback, en tevens voor bijv. Lalofobie en Slijmbeursontsteking. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Rijssen-Holten) of via een opleiding. Het voordeel is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Holten?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Holten of in een omliggende plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Op deze pagina spot je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 9 keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is CZdirect oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Holten?

Jouw basispakket compenseert veel zorgkosten in Holten. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts en Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Inventariseer de voorwaarden van je huidige verzekeraar om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Hierna vind jij enige gangbare zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Holten wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: check even of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Holten. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Holten? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Holten zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Er zijn nog meerdere zorgbedrijven in de streek Rijssen-Holten. Onder andere: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of haptonomie, audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij C4Me of VvAA. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Kraamzorghulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Holten

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak m.b.t. de zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Holten. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige checkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Holten