Loading...

Zorgverzekering Hollandscheveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Hollandscheveld. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, OHRA, Menzis, CZ, FBTO. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past de geldende dekking met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van de praktische zorgvergelijker mag ook jij rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. fysiotherapie plus tandarts. Het overstappen is echt zo afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is redelijk frustrerend. Begrippen als Overstapservice of Solidariteit zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of PNOZorg tot o.a. Ditzo en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en gemakkelijk een duidelijke verzekering die past bij de behoeften. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij makkelijke info met betrekking tot de basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Heinkenszand zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Hollandscheveld? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – en de speciale filters – spot jij snel welke organisatie de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-hollandscheveld


De beste zorgpolis in Hollandscheveld?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Gees afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Interpolis. Verderop tref je veel besproken onderdelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor o.a. Bloedvatmisvorming of Haarfollikelmijt, maar ook Ontsteking en Prosopagnosie. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Hoogeveen) of wellicht een vereniging. Het voordeel is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hollandscheveld?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Hollandscheveld of in deze buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker op internet. Hier vind jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld achttien keer p/jaar).
 7. Bepaal de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Bewuzt oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Hollandscheveld?

Jouw basispakket staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Hollandscheveld. Hiermee staat de verzekeraar garant voor onder andere Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis en tevens Revalidatiezorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie. Bekijk de kleine letters van je actuele modules en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Verderop bekijk jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Hollandscheveld wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: verifieer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Drenthe. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Hollandscheveld. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Hollandscheveld? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Hollandscheveld is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Er zijn nog vele zorginstellingen in de regio Hoogeveen. Zoals podotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek en audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ik en Zekur. Raadpleeg de afspraken van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Kraamzorg in het ziekenhuis.

Verzekeringskantoor in Hollandscheveld

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact inzake de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Hollandscheveld. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist bespreekt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hollandscheveld