Loading...

Zorgverzekering Hoeven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Hoeven. Veel gekozen partijen zijn FBTO, OHRA, Menzis, CZ, VGZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht de bestaande polis bij jouw situatie? Geholpen door een praktische zorgvergelijker kan iedereen nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld mantelzorg of orthodontie. De overstap is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is redelijk niet eenvoudig. Begrippen als Gemoedsbezwaarden en Overstapservice zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Bewuzt of ONVZ tot bijvoorbeeld De Friesland en Salland. Hoe stap ik over naar een voordelige verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van de zorgvergelijker tref je vlug en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die aansluit op de individuele wensen. Hulp nodig? Op onze website spot je bruikbare info ten aanzien van collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Heiloo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Hoeven? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de vergelijk module – inclusief handige filters – spot je binnen enkele minuten welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, HEMA is meestal wel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-hoeven


Populaire zorgpolis in Hoeven?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Geertruidenberg afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Verderop tref je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgadressen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Darmkanker of KISS-syndroom, en tevens voor bijv. Lipodystrofie en Zweepslag. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra verzekering voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Halderberge) of juist een school. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hoeven?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Hoeven of in deze buurt. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker op internet. Hier check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. achttien keer).
 7. Selecteer de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Avéro Achmea oversluiten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hoeven?

Jouw basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Hoeven. Op die manier ben je standaard verzekerd voor o.a. Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en tevens Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de voorwaarden van jouw huidige modules om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina lees je een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Hoeven wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: inventariseer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Hoeven. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Hoeven? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €40 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Hoeven moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstellingen in en rondom Halderberge. Neem nou ergotherapie, podotherapie, logopedie, kraamzorg en ook apotheek, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij C4Me en United Consumers. Controleer de dekking van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Kraampakket.

Verzekeringskantoor in Hoeven

Prefereer jij persoonlijk contact m.b.t. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Hoeven. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider checkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hoeven