Loading...

Zorgverzekering Hoek van Holland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Hoek van Holland. Dit kan o.a. naar CZ, OHRA, VGZ, Achmea, Menzis. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past jouw bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Via deze scherpe zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld dieetadvies / fysiotherapie. Het overstappen is in een paar minuutjes gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is soms moeilijk. Termen als Budgetpolis of Combinatiepolis zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of Kiemer tot bijvoorbeeld De Friesland en VvAA. Hoe stap ik over naar een passende polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en probleemloos een voordelige verzekering die klopt met alle behoeften. Is het lastig? Op deze pagina bekijk jij handige details aangaande de basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Heijenrath zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Hoek van Holland? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van onze vergelijker – inclusief handige filters – spot jij binnen 1 minuut welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-hoek-van-holland


Meest gekozen zorgpolis in Hoek van Holland?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Gasteren afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Hieronder lees je meer over nuttige begrippen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Denkstoornis of Fibromyalgie, echter ook Neuropathie en Schizotypische persoonlijkheidsstoornis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (de max is €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Rotterdam) of juist een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hoek van Holland?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Hoek van Holland of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker online. Op deze pagina lees jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. negen keer).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Zilveren Kruis afsluiten) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Hoek van Holland?

Jouw basispakket staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Hoek van Holland. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer en tevens Ergotherapie, Logopedie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de condities van de huidige polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder check je enkele gangbare zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Hoek van Holland is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: loop na of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Hoek van Holland. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Hoek van Holland? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Hoek van Holland is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorginstellingen in de buurt van Rotterdam. Denk aan: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg en ook stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, haptonomie, audicien. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Besured of Salland. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Klikprothese.

Verzekeringskantoor in Hoek van Holland

Wil je het liefsteen “echt” gesprek ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Hoek van Holland. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige kijkt naar je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hoek van Holland