Loading...

Zorgverzekering Hoedekenskerke Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Hoedekenskerke. Populaire keuzes zijn FBTO, Achmea, CZ, VGZ, OHRA. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis goed te bekijken. Past de actuele polis bij jouw situatie? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kun je nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. chiropractie + mantelzorg. Overstappen van verzekeraar is razendsnel geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is vaak frustrerend. Feiten zoals Internet zorgverzekering + Zorgverzekeringsfonds zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of PNOZorg tot bijv. Ik en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van de zorgvergelijker vind je vlug en makkelijk een geschikte verzekering die spoort met alle zorgwensen. Hulp nodig? Op onze website vind je bruikbare details aangaande de eigen risico, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Heide zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Hoedekenskerke? De kosten van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via ons vergelijk script – inclusief handige filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-hoedekenskerke


De beste zorgpolis in Hoedekenskerke?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Gasselternijveenschemond afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis. Hieronder bekijk je een aantal onderdelen die van belang zijn. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Beenvliesontsteking of Hordeolum internum, en tevens voor bijv. Orthorexia nervosa en Zeemeerminsyndroom. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een lagere premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, je gemeente (Borsele) of soms een opleiding. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hoedekenskerke?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Hoedekenskerke of in deze buurt. Tip: het kan nog sneller en nog effectiever via het internet. Hier check je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 9 behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Zekur afsluiten) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Hoedekenskerke?

Jouw basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Hoedekenskerke. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies, Logopedie. Lees de voorwaarden van jouw actuele polis en ontdek wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina vind je een paar algemene zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Hoedekenskerke wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? De basispolis dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Hoedekenskerke. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hoedekenskerke? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Hoedekenskerke zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorginstellingen in en rondom Borsele. Onder andere: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, podotherapie en audicien, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij AnderZorg of United Consumers. Bestudeer de condities van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Kinderopvang bij ziekenhuisopname.

Verzekeringskantoor in Hoedekenskerke

Heb jij het liefst 1 op 1 contact rondom een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Hoedekenskerke. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur bespreekt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hoedekenskerke