Loading...

Zorgverzekering Hobrede Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Hobrede. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Achmea, OHRA, VGZ, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt deze huidige zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van onze praktische zorgvergelijker kan je vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als bijv. mindfulness / gezinsplanning. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is soms gecompliceerd. Aspecten zoals Basispakket of Declareren zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot o.a. Ik en VGZ. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker achterhaal je direct en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de wensen. Is het lastig? Op onze website tref je bruikbare info met betrekking tot de eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Heibloem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Hobrede? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kun je al veel besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured is meestal wel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-hobrede


Betrouwbare zorgpolis in Hobrede?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Gasselternijveen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Hierna lees je meer over nuttige begrippen die jou verder op weg helpen. Met deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Apraxie of Haarnestcyste, echter ook Mondkanker en Wiegendood. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Zeevang) of via een vereniging. Je hebt recht op een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Soms is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hobrede?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Hobrede of ergens in de buurt. Handig: je doet dit veel rapper en gemakkelijker d.m.v. internet. Hierna bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 27 keer).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld VvAA afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Hobrede?

De basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Hobrede. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts maar ook Revalidatiezorg, Ergotherapie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de polisvoorwaarden van jouw actuele polis om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Hieronder tref je enige algemene zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Hobrede wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Tip: verifieer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Hobrede. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Hobrede? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Hobrede is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog velerlei zorginstellingen in de regio Zeevang. Neem nou ergotherapie, podotherapie, logopedie, diëtetiek of psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, audicien. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Ditzo of VvAA. Controleer de condities van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Kinderfysiotherapie.

Verzekeringskantoor in Hobrede

Houd jij van face to face contact met betrekking tot de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Hobrede. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon controleert je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hobrede