Loading...

Zorgverzekering Heythuysen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Heythuysen. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, OHRA, FBTO, CZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past jouw bestaande dekking nog met jouw situatie? Met medewerking van onze slimme zorgvergelijker kan iedereen vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als gezinsplanning / alternatieve geneeswijzen. De overstap is binnen 2 minuten gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is soms lastig. Termen als Zorgverzekering of SKGZ zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Besured of OZF tot bijvoorbeeld Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij de zorgvergelijker vind je gelijk en moeiteloos een goedkope verzekering die matcht met je wensen. Hulp nodig? Op deze pagina bekijk je nuttige specificaties ten aanzien van eigen risico, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Heemstede zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heythuysen? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De premie kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de vergelijk module – met bruikbare filters – tref jij supersnel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden is vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-heythuysen


Betrouwbare zorgpolis in Heythuysen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Frieschepalen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze site vind je een aantal begrippen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Cyanose of Klompvoet, maar ook Maagzweer en Psoriasis. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een minder hoge premie. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Leudal) of soms een vereniging. Het voordeel is een voordelige premie (korting van 5-10%). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heythuysen?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Heythuysen of ergens in de buurt. Goed om te weten: het kan nog sneller en eenvoudiger op internet. Onderstaand check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld zes stuks per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn inTwente afsluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Heythuysen?

Jouw basisverzekering compenseert veel voorkomende zorgkosten in Heythuysen. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen en tevens Logopedie, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Bekijk de voorwaarden van de actuele polis en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder bekijk jij enkele vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Heythuysen wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Tip: verifieer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Heythuysen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Heythuysen? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Heythuysen is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er velerlei verschillende types zorg in de buurt van Leudal. Denk aan: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie of audicien, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij De Amersfoortse en Stad Holland. Controleer de kleine lettertjes van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Inlay.

Verzekeringskantoor in Heythuysen

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Heythuysen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heythuysen