Loading...

Zorgverzekering Heukelum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Heukelum. Dit kan o.a. naar CZ, VGZ, Achmea, FBTO, OHRA. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de geldende polis met jouw omstandigheden? Geholpen door onze praktische zorgvergelijker kan men snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden als bijv. beweegzorg / oedeemtherapie. Overstappen van polis is echt zo gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk moeilijk. Aspecten zoals Basispakket of Solidariteit vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of Kiemer tot o.a. De Friesland en Salland. Hoe vind ik een goede verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door de zorgvergelijker bekijk je gelijk en eenvoudig een goede verzekering die aansluit op je individuele wensen. Kom je er niet uit? Hier tref jij praktische informatie over de aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Of klik meteen verder naar Heelsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Heukelum? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – spot jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-heukelum


Populaire zorgpolis in Heukelum?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Foxwolde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina lees je meer over belangrijke variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Alfa-1-antitrypsine-deficiëntie of Ziekte van Duchenne, en tevens voor bijv. Koorts en Ticstoornis. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (maximaal €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Lingewaal) of wellicht een school. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heukelum?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Heukelum of omgeving. Maar het kan nog sneller en eenvoudiger op internet. Hierna lees jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. De Friesland afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Heukelum?

De basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Heukelum. Zodoende staat de verzekeraar garant voor o.a. Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Check de kleine letters van jouw huidige verzekering en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna check je enkele vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Heukelum wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: check even of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Heukelum. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Heukelum? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Heukelum moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorginstellingen in de gemeente Lingewaal. Bijvoorbeeld: podotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg of ook apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken. De vergoedingen zijn erg wisselend bij CZ of VvAA. Bestudeer de kleine lettertjes van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Infuusstandaard.

Verzekeringskantoor in Heukelum

Houd jij van persoonlijk contact met betrekking tot je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Heukelum. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist kijkt naar de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heukelum