Loading...

Zorgverzekering Herveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Herveld. Populaire keuzes zijn Achmea, FBTO, OHRA, Menzis, CZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Klopt deze huidige zorgverzekering met jouw omstandigheden? Geholpen door een slimme zorgvergelijker kan je vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. zwangerschap en bevalling plus medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Solidariteit en Overstapservice zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of PMA tot o.a. DSW en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via onze zorgvergelijker bekijk je snel en gemakkelijk een duidelijke verzekering die matcht met jouw behoeften. Problemen? Op deze pagina lees jij nuttige adviezen ten aanzien van collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Hazerswoude zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Herveld? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je gelijk welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-herveld


Betrouwbare zorgpolis in Herveld?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Follega afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop bekijk je veel besproken begrippen die jou verder op weg helpen. Via deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor onder andere Colitis ulcerosa of Fibroadenoom, maar ook Kynofobie en Schizofreniforme stoornis. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (de max is €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Overbetuwe) of soms een school. Je ontvangt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Herveld?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Herveld of rondom deze plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via het internet. Hier spot jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn negen stuks per jaar).
 7. Kies een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld CZdirect afsluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Herveld?

Jouw basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Herveld. Zodoende worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Dieetadvies, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Lees de algemene voorwaarden van de actuele dekking en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar check je een aantal algemene zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Herveld wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: verifieer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Herveld. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Herveld? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €45 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Herveld zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Ook vind je vele verschillende types zorg in de streek Overbetuwe. Denk aan: diëtetiek, logopedie, kraamzorg, podotherapie en ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Bewuzt of Promovendum. Check de afspraken van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Incontinentiemateriaal.

Verzekeringskantoor in Herveld

Prefereer jij face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Herveld. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon inventariseert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Herveld