Loading...

Zorgverzekering Herten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Herten. Dit kan o.a. naar Menzis, OHRA, CZ, FBTO, VGZ. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht de huidige polis nog met jouw situatie? Met medewerking van de snelle zorgvergelijker kun jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden als kraamzorg / orthodontie. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is nogal complex. Begrippen als Wet BIG en CAK zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of Kiemer tot o.a. Interpolis en Salland. Hoe vind ik een goedkope verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels de zorgvergelijker vind je snel en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die aansluit op jouw behoeften. Kom je er niet uit? Op deze pagina lees jij nuttige specificaties aangaande de basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Havelte zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Herten? De kosten van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk jij binnen enkele minuten welke polis de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is in de regel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-herten


Meest gekozen zorgpolis in Herten?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Fluitenberg afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina vind je betekenisvolle factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Bipolaire stoornis of Fibromyalgie, echter ook Passagère ticstoornis en Toxocariasis. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Roermond) of juist een vereniging. Je ontvangt een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Vaak is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Herten?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Herten of in een omliggende plaats. Handig: het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Hieronder lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 36 keer).
 7. Beslis over de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn C4Me afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Herten?

Het basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Herten. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist maar ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de voorwaarden van je actuele dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna bekijk je een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Herten wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: loop na of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Herten. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Herten? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Herten moet wel een contract hebben met je verzekering. Er zijn nog allerlei zorgbedrijven in en rondom Roermond. Neem nou ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie of ook plastische chirurgie, audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij HEMA en ZorgDirect. Bekijk de voorwaarden van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Implantaten en implantaatgedragen prothese.

Verzekeringskantoor in Herten

Heb jij het liefst een “echt” gesprek met betrekking tot een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Herten. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Herten