Loading...

Zorgverzekering Herpt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Herpt. Dit kan o.a. naar CZ, Menzis, OHRA, FBTO, Achmea. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht de geldende polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door een slimme zorgvergelijker mag ook jij snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals zwangerschap en bevalling / kraamzorg. Het overstappen is razendsnel gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is soms ingewikkeld. Aspecten zoals Aanvullende verzekering + Eigen bijdrage komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van ZorgDirect of Pro Life tot bijvoorbeeld De Friesland en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een voordelige aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van de zorgvergelijker detecteer je rap en ongecompliceerd een goedkope verzekering die past bij jouw zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze pagina lees je handige info over de eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Hauwert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Herpt? De premies van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de zorgvergelijker – met bruikbare filters – check jij gelijk welke partij de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Promovendum, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-herpt


Populaire zorgpolis in Herpt?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Fleringen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina ontdek je nuttige begrippen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor onder andere Dengue of KISS-syndroom, echter ook Narcistische persoonlijkheidsstoornis en Pulmonale hypertensie. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (de max is €500). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Heusden) of mogelijk een vereniging. Je ontvangt een voordelige premie (korting van 5-10%). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Herpt?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Herpt of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en simpeler online. Op deze pagina spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. twaalf behandelingen).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Bewuzt afsluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Herpt?

Jouw basispolis dekt veel voorkomende zorgkosten in Herpt. Zodoende worden kosten gedekt van zaken als Huisarts, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Ergotherapie, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Bekijk de voorwaarden van je huidige polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Verderop lees jij enkele erkende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Herpt wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Het basispakket vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: controleer goed of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Herpt. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Herpt? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Herpt zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de buurt van Heusden. Denk aan: diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, logopedie maar ook plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij CZdirect of Zorg en Zekerheid. Controleer de kleine lettertjes van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Immediaatprothese.

Verzekeringskantoor in Herpt

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak met betrekking tot een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Herpt. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bespreekt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Herpt