Loading...

Zorgverzekering Hernen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Hernen. Veel gekozen partijen zijn Menzis, Achmea, VGZ, OHRA, CZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om de huidige verzekering goed te bekijken. Matcht jouw afgesloten zorgverzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van een scherpe zorgvergelijker mag ook jij gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld tandheelkundige hulp en epilatie. De overstap is echt zo geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is best moeilijk. Begrippen als Verzekeringsplicht en Internet zorgverzekering vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of National Academic tot bijvoorbeeld Ik en ZieZo. Hoe ontdek ik een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via onze zorgvergelijker achterhaal je snel en probleemloos een duidelijke verzekering die overeenkomt met je zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze website tref je bruikbare details m.b.t. de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Haule zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Hernen? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De prijs kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. de vergelijk module – met handige zoekfuncties – bekijk jij direct welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Besured is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-hernen


Veel gekozen zorgpolis in Hernen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Finsterwolde afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop lees je meer over enkele aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor onder andere Brughoektumor of Gilbert-syndroom, maar ook Leverziekten en Posttraumatische dystrofie. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra module voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Wijchen) of via een onderwijsinstelling. Het voordeel is een voordelige premie (korting van 5-10%). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hernen?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Hernen of in deze buurt. Maar dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via het internet. Hier vind je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 36 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Avéro Achmea afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Hernen?

Jouw basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Hernen. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Echter ook Ergotherapie, Logopedie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de algemene voorwaarden van je actuele dekking en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder lees je een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Hernen is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: check even of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Hernen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Hernen? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Hernen moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog allerlei soorten zorg in de gemeente Wijchen. Neem nou logopedie, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie maar ook psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, audicien. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ditzo of Zekur. Bekijk de voorwaarden van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Hypnotherapie.

Verzekeringskantoor in Hernen

Houd jij van 1 op 1 contact m.b.t. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hernen. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider bekijkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hernen